Anunț privind înscrierea persoanelor care vor să facă parte din grupul țintă al proiectului IES – Inovare în Economia Socială

Comuna Hoghiz, în calitate de beneficiar al Proiectului ”IES – Inovare în Economia Socială”, cod proiect POCU/449/4/16/127700, împreună cu partenerul S.T.E.P. România (Sport, Turism, Ecologie pentru România)
Anunță înscrierea persoanelor care vor să facă parte din grupul țintă al proiectului IES – Inovare în Economia Socială, începând cu data de 01.11.2019.

Persoanele care doresc să se înscrie în Proiect trebuie să completeze și să transmită un dosar de candidatură.

Grupul Țintă va fi compus din 140 de persoane fizice din care 50% femei, care intenționează să înființeze intreprinderi sociale în zonele urbane/rurale în Regiunile Nord Est, Centru, și Sud-Muntenia.

Selecția se face lunar, până la completarea celor 140 de persoane fizice care compun Grupul Țintă al proiectului ”IES – Inovare în Economia Socială”.

A. Criterii de eligibilitate
B. Dosarul de candidatură
C. Selecția persoanelor care vor fi incluse în grupul țintă.

Click aici pentru a descărca documentul/anunțul integral în format PDF.

Rezultatul procesului de înscriere și selecție (lista cu persoanele care fac parte din Grupul Țintă) se va afișa periodic pe pagina de site a Primăriei Hoghiz la adresa http://www.comunahoghiz.ro/proiecte-fonduri-u-e/ precum și pe pagina de Facebook a Primăriei Hoghiz.

Documente importante – Descărcare/Download:

Declarație privind acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cerere de înscriere în Grupul Țintă al proiectului.

Formularul de înregistrare individuală a participanților la operațiunile finanțate prin POCU 2014-2020.