Informare cu privire la măsurile de aplicare a Legii 226/2021

Stimaţi cetăţeni, Statul român, în conformitate cu prevederile constituţionale, doreşte să vă ajute să depăşiţi momentele speciale prin care treceţi, dvs. şi familia dvs. Pentru aceasta vă adresăm rugămintea să citiţi cu foarte multă atenţie formularul şi să completaţi cu sinceritate toate datele solicitate, conform indicaţiilor de mai jos.
Cu speranţa că situaţia dvs. personală se va schimba în bine cât mai curând, vă mulţumim pentru înţelegere!

Cerere/Declaratie pe proprie raspundere pentru acordarea unor drepturi de asistenta sociala conform Legii 226/2021 – Formular PDF inteligent – ajutor de incalzire

☛ DESCARCA DE AICI CEREREA – DECLARATIA PDF inteligent

Atenționare. Avem rugămintea să trimiteți cererile pe adresa de e-mail a primăriei, la contact@comunahoghiz.ro

Tutorial de completare PDF inteligent:

În vederea punerii în aplicare a Legii nr. 226/2021 privind stabilirea măsurilor de proteție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, precum și a H.G. nr.1073/2021 pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare a acesteia, și având în vedere obiectivul de promovare și dezvoltare a serviciilor publice electronice și de consolidare a competențelor digitale ale angajaților structurilor administrației publice, obiectiv propus și asumat prin planurile strategice naționale, precum PNRR, și mai ales, pentru a veni în sprijinul tuturor entităților publice inclue în procesul de implementare a prevederitor legale a Legii 226/2021, precum și a beneficiarilor, vă transmitem următoarele informații cu privire la masurile necesare implementării: