#sigurAcasă: o campanie de conștientizare a riscului de furt din locuințe

Obiectivul principal al acestei campanii îl constituie creșterea gradului de conștientizare cu privire la furturile din locuințe, la principalele moduri de operare și modalități eficiente de prevenire, respectiv impactul pe care acestea îl au asupra sentimentului de siguranță în rândul populației.

Ești proprietar de locuință. Ce ar trebui să ai în vedere pentru a fi #sigurACASĂ? Ți-ai văzut visul cu ochii: ai casa ta. Ai investit bani, timp, energie și imaginație pentru a avea căminul la care ai visat atâția ani.

Dar trebuie să fii conștient că pentru a avea o locuință sigură e obligatoriu să ai în vedere mai multe lucruri. Când vine vorba să te protejezi pe tine și familia ta împotriva riscului de furt din locuințe, niciun efort nu este prea mare. Riscul de furt este unul pe care nu trebuie să-l ignori.

Cele mai eficiente metode de protecție a locuinței vizează limitarea posibilităților de acces la bunurile de valoare și prelungirea timpului necesar pentru sustragerea acestora de către infractori.